17 noiembrie 2022 – Forumul Imobiliar « Provocari si Oportunitati in contextul actual »

[ad_1]

Joi, 17 noiembrie 2022, Camera de Comert si industrie Prahova (CCI Prahova) in colaborare cu Camera de Comerț Belgia – Luxemburg – România – Moldova  ( BEROCC) au organizat la sediul CCI Prahova cea de-a 4-a Edițe a Forumului imobiliar  cu tema «Provocari si Oportunitati in contextul actual».

Evenimentul a cuprins o conferinta de prezentari de specialitate care a fost urmata de o sesiune de intalniri de afaceri B2B,  in urmatoarele domenii de activitate : construcții, afaceri imobiliare, parcuri industriale, servicii logistice, dezvoltare imobiliară, materiale de constructii, energie, oil & gas, turism, consultanță, energii alternative, etc.

Gazdele evenimentului au fost Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova si Dl. Alain Schodts, Director Executiv BEROCC si au participat peste 50 de companii din judetul Prahova si Bucuresti care activeaza in ariile mai sus mentionate dar si in sectoare conexe.

Articolul <strong>17 noiembrie 2022 – Forumul Imobiliar « Provocari si Oportunitati in contextul actual »</strong> a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Previous post Granturi de pana la 500.000 euro pentru sprijinirea operatorilor din industria de fabricare a produselor de morarit, a uleiurilor si grasimilor, a produselor lactate si a preparatelor pentru hrana animalelor de ferma
Next post PE MERIT: Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov premiat in cadrul unui Congres european