Seminar online Oportunitati de Afaceri Romania – Franta, organizat de CCI Prahova

[ad_1]

Marti, 15 noiembrie a.c., Camera de Comerț și Industrie Prahova, împreună cu Ambasada României la Paris, au organizat Seminarul Online „Oportunități de afaceri România – Franța”. Evenimentul, adresat atât companiilor care au stabilit relații de afaceri pe piața din Franța, cât și celor interesate să identifice oportunități de colaborare în această direcție, s-a bucurat de participare națională, fiind prezente peste 20 de companii din Prahova, București, dar și din alte 9 județe.

Seminarul s-a axat pe următoarele elemente: situatia schimburilor comerciale bilaterale în intervalul 2019 – 2022, informații despre climatul de afaceri din Franța, modalități de abordare a pieței franceze, oportunități de colaborare bilaterală, informații privind piața muncii, informații privind principalele saloane expoziționale ce se desfășoară anual în Franța.

De asemenea, companiile participante au avut ocazia de a adresa întrebări directe Domnului Ministru Consilier Liviu Rogojinaru, Doamnei Consilier Economic Gabriela Goran si Domnului Florin Stefanescu, Atasat pe probleme de munca si sociale, din cadrul Ambasadei Romaniei la Paris, precum si amfitrionului evenimentului, Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova.

Articolul Seminar online Oportunitati de Afaceri Romania – Franta, organizat de CCI Prahova a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Previous post 166 de noi statii de incarcare pentru masinile electrice in Bucuresti
Next post Cu câtă mâncare trebuie să îți hrănești câinele?