Romanul de succes „Dincolo de timp, dincolo de cuprins”, lansat în limba spaniolă

„Dincolo de timp, dincolo de cuprins”, scris de Arina Avram, un roman clasic, pe care odată ce începi să-l citești, nu-l mai poți lăsa din mână, a fost lansat și în limba spaniolă, pe platforma Amazon, sub titlul „Más allá del tiempo, más allá del contenido”.

O mare parte a acțiunii romanului surprinde dezumanizarea lumii

Cartea, care a apărut sub egida prestigioasei Edituri Hasefer și s-a vândut foarte bine în România, a primit cinci stele de la cititori și are deja bune referințe. Traducerea foarte reușită a fost realizată de Alexandra Parsons.  În spatele titlului „Dincolo de timp, dincolo de cuprins” sunt povești de viață palpabile, fapte autentice, în care unii dintre cititori se regăsesc. De asemenea, include povești din trecut, pagini incitante și reale despre personaje pitorești, cum ar fi Mița Biciclista, care fascinează pe toată lumea. Acțiunea romanului este permanent palpitantă, te ține cu sufletul la gură. Include uluitoare povești de dragoste, dar și o teorie care lămurește magistral cea mai mare taină a Universului. O mare parte a acțiunii romanului surprinde dezumanizarea lumii în momente critice: realitatea de dinainte de Primul Război Mondial, Marele Război cu faptele de vitejie extraordinare ale românilor, Unirea Transilvaniei cu România, atrocitățile celui de-al Doilea Război Mondial, abuzurile abominabile ale naziștilor și tragedia evreilor din cel mai cumplit lagăr de exterminare, șocul prefacerilor brutale din comunism.

Două dintre cărțile sale au fost prefațate de Neagu Djuvara

„Dincolo de timp, dincolo de cuprins” este o parabolă, ce ilustrează dictonul că viața te poate distruge, însă nu te poate înfrânge. Mai există întotdeauna o șansă, când crezi că ai epuizat-o pe ultima. Alte cărți de mare succes scrise de Arina Avram sunt: romanul „Coincidența ca număr de aur” și enciclopediile: „Femei celebre. Mică Enciclopedie”, „Femei celebre din România”, „Enciclopedia înțelepciunii” și „Mari minuni, mari mistere”, toate publicate de Editura All. Cărțile „Femei celebre. Mică Enciclopedie”, din 2002, și „Femei celebre din România”, din 2005, prefațate de profesor doctor Neagu Djuvara, au fost publicate în opt ediții. Mai multe informații despre autoarea Arina Avram aflați de pe site-ul acesteia: https://arinaavramoficial.wordpress.com/about/.

Previous post Cauti o parcare pe termen lung langa aeroport Otopeni? Iata la ce trebuie sa fii atent!
Next post O sală de spectacole renovată, cu echipamente de top, pentru tinerii din Ploiești și nu numai