În clubul pe care îl deții urmează seara fetelor? Află cum este recomandat să pregătești un astfel de eveniment

Petrecerile cu diferite tematici sau destinate publicului feminin au devenit tot mai întâlnite în cluburi și apreciate de cei dornici de distracție. Acestea sunt benefice, deoarece aduc elemente noi, care fac fiecare ieșire mai interesantă și elimină posibilitatea de a ajunge la saturație. Mai exact, contribuie la menținerea interesului, iar oamenii nu ajung să se plictisească de ieșirile într-un anumit club. Plictiseală care apare din cauza faptului că este aceeași muzică, același decor, nimic schimbat, nimic nou.

3 sfaturi pentru organizarea unei petreceri destinată femeilor: 

1. Spațiu pentru poze

Femeile iubesc să se pozeze și le place să posteze conținut pe social media de la petrecerile la care participă. Motiv pentru care un spațiu special creat pentru poze va fi apreciat de acestea. Astfel, amenajează drăguț spațiul și pentru un plus de promovare adaugă numele clubului. În acest fel vei avea parte de promovare gratuită, deoarece se vor adăuga pe rețelele de socializare poze de la petrecere, care vor aduce clubul în atenția multor persoane, ce pot fi interesate de astfel de evenimente. În acest mod, femeile prezente în club vor fi încântate că au un spațiu unde pot să imortalizeze ținutele pe care le-au ales, felul în care s-au aranjat, starea de spirit pe care o au la petrecerea respectivă, iar vizibilitatea clubului crește. 

2. Băutură 

Un cocktail este o opțiune des aleasă de femei în momentul în care se află la o petrecere, iar ingredientele necesare pentru o astfel de băutură nu pot lipsi. Romul este perfect pentru anumite cocktail-uri, precum Mojito, însă este util de știut că există două tipuri de rom, mai exact rum light sau dark rum. Perfect pentru băuturile destinate femeilor este cel light, cunoscut și sub denumirea de rom alb. Acesta nu merge consumat de sine stătător, precum cel dark, iar romul folosit pentru cocktail-uri aduce bună dispoziție, necesară la petreceri și, poate chiar un vibe de vacanță. Astfel, ai aici sortimentele de rum light, de la wpg.ro, pentru a oferi participantelor băuturi pe gustul lor.

Tot în materie de băuturi, ginul este și el o alegere preferată de reprezentantele feminine, fiind nemaipomenit în combinație cu apă tonică, felii de ananas, frunze de busuioc, suc de lime, căpșune și nu numai. De asemenea, shot-urile sunt importante la petreceri, mai exact cele cu arome dulci.

3. Surprize

Fiind o petrecere destinată publicului feminin este important să existe o surpriză pentru acestea, ceva care să o diferențieze de restul petrecerilor și să fie exact pe gustul lor. Câteva exemple de astfel de surprize ar fi un grup de dansatori, care să încânte ochii participantelor la distracție sau o oră în care shot-urile sunt gratis pentru femei. Lista de exemple poate continua, dar alege ceea ce consideri că ar funcționa pentru publicul clubului tău, ceea ce crezi că le-ar oferi participantelor o experiență de neuitat.

În concluzie, o seară dedicată reprezentantelor feminine este recomandat să vină cu elemente care să le facă pe acestea să se simtă speciale și să fie dornice de alte petreceri de acest fel.

Sursa foto: pexels.com

Previous post PATRU greșeli pe care să NU le faci atunci când îți schimbi stilul alimentar
Next post Credit online – iată cât de simplu se poate obține și 5 avantaje pe care le oferă!