Top campinguri deschise iarna


Dacă iarna nu reprezintă o problemă pentru sufletul tău de aventurier, atunci ar trebui să-ți pregătești deja bagajele. Mulți se feresc de călătorii în sezonul rece din diverse motive – temperaturile scăzute sau riscul de accidentare crescut din cauza drumurilor înghețate. Alții, pe de altă parte, preferă să economisească pentru a-și planifica cele mai tari excursii în vară. Tocmai de aceea, multe campinguri nu sunt disponibile vizitatorilor iarna. Totuși, există alternative pentru cei dornici să trăiască bucura mersului cu autorulota – rămâi până la final și descoperă-le pe toate.

Top campinguri deschise iarna

Nu ai cum să reziști tentației de a merge cu autorulota – este o experiență cu adevărat revelatoare. Ai ocazia de a explora natura înconjurătoare, dar și de a petrece timp de calitate alături de cei dragi. Iarna oferă unele dintre cele mai spectaculoase peisaje naturale pe care ar fi păcat să le ratezi.

Cine spune că iarna nu te poți distra de minune pe patru roți? Iată top campinguri deschise în orice sezon:

  1. Camping Verila – O alegere superbă, localizată în Borovets, Bulgaria. Este la doar câteva ore de București, așa că nu trebuie să-ți faci griji în privința concediului. Campingul este recunoscut pentru serviciile diverse pe care le oferă. Printre ele se numără: zonă de gătit, excursii organizate prin împrejurimi, ghizi profesioniști, muzică și catering. Așadar, dacă vrei să sărbătorești o aniversare într-un mod original poți opta cu încredere pentru o drumeție cu autorulota de vanzare. Prețurile variază în funcție de perioada aleasă, dar și de camere, în cazul în care vrei să te cazezi. Cel mai bine ar fi să intri direct pe site-ul oficial, unde poți accesa informații actualizate.

  2. Camping Olympia – Dacă îți place să te răsfeți acompaniat de cele mai frumoase peisaje, Olympia este soluția de care ai nevoie. Este o idee de vacanță potrivită pentru toate vârstele și gusturile în materie de confort și siguranță. Locația include spații de dormit amenajate în regim de 4 stele, ceea ce îți va permite să te odihnești corespunzător după atâtea ore de condus. Tot aici te poți delecta cu jacuzzi, gastronomie locală, excursii cu bicicleta sau sesiuni de ski. Accesul cu animale este permis, ceea ce transformă experiența într-o excursie reușită cu familie.
  1. Camping Solsonès – Spania exotică merită a fi explorată și pe timp de iarnă. Campingul oferă bungalouri cu toate facilitățile necesare unei călătorii complete. Ai acces la loc de joacă, piscină sau drumeții montane. Există locuri speciale unde poți parca în siguranță autorulota. Barurile, restaurantele sau magazinele îți stau la dispoziție cu produse proaspete și meniuri avantajoase.  Amenajarea este specifică zonei – condimentată cu de toate și gata să te surprindă plăcut. Dacă te pasionează sportul sau pur și simplu vrei să te delectezi cu prietenii, poți juca tenis, baschet sau fotbal.

Traseul e făcut deja – nu-ți mai rămâne decât să alegi autorulota de vanzare. Chiar și pe timp de iarnă te poți distra la maximum într-o vacanță cu adevărat inedită.

Explorează lumea fascinantă a călătoriilor pe patru roți și bucură-te așa cum se cuvine de momente unicate!

Three skiers relaxing on snow mountain during winter
Previous post Beneficiile unei investiții în parcuri fotovoltaice
Next post Antena24 își propune să ofere o experiență informativă de calitate, ghidându-te prin fluxul informațional cu știri de ultimă oră și analize relevante. Suntem aici pentru a-ți facilita accesul la informații esențiale.